Vítejte na stránkách pcpino
O nás, Ochrana osobních údajů, Reklamace - pcpino

Kategorie

Výrobci

Otáčející se reklama Otáčející se reklama
Reklama

O nás
Naše společnost:

 

Josef Šolc

Husovo náměstí 76

29471 Benátky nad Jizerou

+420607673545

obchod@pcpino.cz

servis@pcpino.cz

IČ 88241378

Jsme plátci DPH.

Zápis Správní odbor a obecní živnostenský úřad, č.j. ObŽÚ/U14933/RAC

* naše společnost nezodpovídá za chyby v informacích o produktu

 

Ochrana osobních údajů, Bezpečnost

 

Při nakládání s daty se zavazujeme řídit zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů.

Prohlášení o ochraně osobních údajů.

Prohlašujeme, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000Sb. V žádném případě neposkytujeme tyto údaje třetí straně.

Nutná data?

Pro realizaci obchodní transakce od Vás potřebujeme znát jméno a příjmení (případně jméno firmy, IČ a kontaktní osobu), adresu (fakturační a případně dodací), mailový kontakt ( popř. telefonní ). Dále pak evidujeme Vaše obchodní transakce u nás.

K čemu data slouží?

Veškeré informace v eshopu www.pcpino.cz jsou dostupné bez zadávání jakýchkoliv údajů.    Pro realizaci obchodních transakcí a dodání zboží na Vámi určené místo s Vámi potřebujeme komunikovat a znát výše zmíněné údaje a tyto s Vaším souhlasem získáme při Vaší registraci a to buď trvalé nebo dočasné.

Jak můžete existenci těchto dat ovlivnit?

Po registarci a přihlášení do našeho eshopu můžete tyto údaje editovat či mazat. V případě, že chcete Vaši registraci zcela zrušit a dosud jste u nas nenakoupili, stačí odeslat e-mail na obchod@pcpino.cz.

 

 

Reklamace

 

Pro uplatnění reklamace nás kontaktujte prostřednictvím odkazu "Kontaktujte nás".

Reklamace se řídí dle platných zákonů ČR, zvláště pak § 13 a § 19 zákona o ochraně spotřebitele.


DomůDomů

Košík  

(prázdný)

Novinky

Žádné nové produkty v tuto chvíli

Nejprodávanější

Prozatím nejsou žádné nejprodávanější produkty

Akční nabídka

Momentálně nejsou žádné slevy

Otáčející se reklama Otáčející se reklama
Reklama